Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Лидерът на КОД Петър Москов коментира впечатления от изборите

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Лидерът на КОД Петър Москов коментира впечатления от изборите
Коментари Харесай

Петър Москов: Обществото има пълно основание да си го изкара на ГЕРБ, защото свършиха доста дивотии

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Лидерът на КОД Петър Москов разяснява усещания от изборите в предаването " Лице в лице " по БТВ. 

" КОД не е удовлетворен от резултата, който реализира, сподели водачът му Петър Москов. Имаше организационни провокации пред нас. Новородена партия сме, може и да не е толкоз неприятен резултатът за нас, спрямо дурги остарели и одобрени партии. Тези избори се състояха под една съществена алтернатива - " за " и " срещу " ГЕРБ и Борисов, мотивацията на хората беше такава. 

Това е ситуационнен спор, в него няма опълчване. От едната страна са ГЕРБ, от другата - партии на статуквото, на митинга против ГЕРБ.

И двете страни нямат нищо срещу този социалистически път, значимото за тях е кой ще ръководи по-добре този социалистически демократичен модел и кой ще се впише по-добре в него.

Партиите които в този момент ще ръководят, нямат нищо срещу този дневен ред. Тази пристрастеност, с която хората гласоподаваха, докара до този ситуационен конфликт " за " и " срещу " ГЕРБ. Общестовото има съображение да си го изкара на ГЕРБ, тъй като свършиха много дивотии. Но като се разсее това - в този момент ще пада ли ГЕРБ, няма ли да пада, от тук нататък ще се окажем пред един парламент с дясноцентристка партия и лявоцентристко болшинство.

Бъдещето ще бъде обвързвано с харчене на пари за тъждество... "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР